Chiropractie Ceintuurbaan  

Vanuit een holistische werkwijze is ons doel niet alleen de pijn te verhelpen maar vooral de oorzaak van de klacht aan te pakken. De mens in zijn totaliteit staat centraal. Uw klacht is onze zorg. Chiropractie Ceintuurbaan is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Pijp.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 19:30

Dinsdag 08:00 – 16:00

Woensdag 09:30 – 11:30

Woensdag 15:00 – 18:00

Donderdag 09:00 – 19:00

Vrijdag 08:00 – 16:30

Zaterdag 09:30 – 13:00

Telefoon

020- 846 00 91

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Uw bericht

  Evidence based practice

  Binnen de geneeskundige en paramedische beroepen is EBP een belangrijke stroming die vaak wordt aangeduid als evidence based medicine (EBM). Chiropractie Ceintuurbaan beoogt elke patiënt te behandelen op een wijze die door middel van onderzoek bewezen, het beste resultaat heeft.

  page 1 of 2

  Pijnvrije oplossing voor uw klachten

  Wordt u door uw huisarts het bos in gestuurd? Of krijgt u te horen dat u een operatie moet ondergaan om uw rugklachten te verhelpen? Krijgt u medicijnen voorgeschreven die u levenslang zal moeten slikken om de pijn te verlichten? Is uw rugoperatie niet goed gegaan en heeft u nu nog steeds veel pijn?

  Testimonials

  • Hartelijk bedankt voor alle behandelingen. Met geduld en liefde voor je werk help je vele mensen van hun pijn af. Ik zal het zeker doorvertellen en kom nog regelmatig terug voor mijn check-ups. Nogmaals bedankt!

   Mevr. Leliveld
  • Ik voelde mij een zielenpoot door al die pijn. Maar dankzij jullie behandelwijze voel ik me weer een vrolijk mens! Ben zo blij dat ik eindelijk iemand gevonden heb die werkelijk mijn rugklachten begrijpt en die deze effectief kan behandelen. Ik ga nergens anders meer heen, George is een vakman.

   M. van der Jagt Account manager
  • Geweldig! Ik zag het eigenlijk niet zitten, dat gekraak aan mijn lijf. Maar dat neem ik terug. Na 4 behandelingen kon ik weer zonder pijn mijn werk doen en mijn sociaal leven weer oppakken. Ons hele gezin is inmiddels bij George langs geweest.  Dank je wel! Ik kan het iedereen aanbevelen.

   J. Felder

  Relax. We have your back.

  Kwaliteitswaarborg

  Aangesloten bij DCF (Dutch Chiropractic Federation),
  ICA (International Chiropractors Association),
  SNRC (Stichting Nationaal Register van Chiropractoren).

  Bereikbaarheid

  Chiropractie Ceiintuurbaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 3 en 4 stoppen op steenworp afstand van de praktijk.

  Start typing and press Enter to search