Hernia behandelen Amsterdam

Hernia behandelen bij Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam

hernia behandeling
Snel maar ook zorgvuldig uw hernia behandelen in Amsterdam. Hevige pijnscheuten, vaak met uitstraling naar de voet of het been, zijn immers moeilijk te verdragen. Hetzelfde geldt voor de stijfheid, zeurende pijn, kramp en vermoeidheid waar dit mee samengaat. Laat u daarom behandelen door de ervaren en gecertificeerde specialisten van Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam. Vanuit een holistische benadering dragen wij bij aan uw welzijn, gezondheid en vermindering van uw klachten.

Onze behandeling hiervan is holistisch, waardoor oorzaak en gevolg effectief worden weggenomen. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Hernia behandelen: therapie en advies

In onze praktijk te Amsterdam gaat het niet alleen om het behandelen van klachten. Ook geven wij u persoonlijke aandacht voor het voorkomen, wegnemen of verminderen van de oorzaken achter uw hernia. Zo is het belangrijk dat u de juiste levensstijl handhaaft. Dat u uw conditie op peil houdt door te blijven bewegen. Bijvoorbeeld door fietsen, wandelen of zwemmen. Lang op bed liggen raden wij u af, hoewel u natuurlijk gedoseerd rust moet blijven nemen. Blijf actief, maar doe dit rustig aan. Wij vertellen u graag meer. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Hoe behandelen wij uw hernia?

Een behandeling voor hernia die snel terrein wint, is de Cox-decompressie- techniek. Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam is gespecialiseerd in deze behandeling bij hernia. Deze is ontwikkeld voor het pijnloos behandelen van nekhernia en rughernia, en de bijbehorende rugklachten en uitstraling naar andere lichaamsdelen. Een techniek van de Amerikaanse Dr. John Cox, die volkomen evidence based is en ook bij ons in Amsterdam verbluffende resultaten behaalde. Door het herstel van de wervelkolom en haar bewegingen wordt de pijn sterk gereduceerd of zelfs opgelost. De patiënt ligt hierbij op zijn buik op de innovatieve COX 8-tafel, waarvan het onderste gedeelte op en neer beweegt voor zogenaamde flexie-distractie.

Overige behandelingen: Behandeling nekhernia AmsterdamNekhernia behandelen in AmsterdamPijn in onderrug Amsterdam & Lage rugklachten behandelen in Amsterdam.

Start typing and press Enter to search