Nekhernia behandelen Amsterdam

Nekhernia behandelen in Amsterdam

nekhernia behandeling

Laat uw nekhernia professioneel behandelen bij Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam. Hier in het hart van de Pijp verzorgen wij verschillende behandelingen, voor uiteenlopende klachten. Bij het behandelen van een nekhernia betreft dit veelal de bestrijding van nekpijn, hoofdpijn, pijn in de armen of schouders, uitstralende pijn en afwijkende gevoelens in de vingers, zoals prikkelingen en gevoelloosheid. Hiervoor verlenen wij u holistische zorg, zodat niet alleen uw klachten maar ook de oorzaak hiervan worden aangepakt. Neem nu contact met ons op voor een afspraak bij ons in Amsterdam.

 Advies in Amsterdam: behandelen nekhernia

De klachten van uw nekhernia vormen een belangrijk signaal van uw lichaam. Ook vragen ze om het zorgvuldig behandelen van het probleemgebied. Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam heeft daarom oog voor uw algehele gezondheid, welzijn en vooruitgang. Bij het behandelen hoort dan ook advies over levensstijl en het zelf uitvoeren van oefeningen voor uw nekhernia.

Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam is officieel geregistreerd bij de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren en lid van de International Chiropractors Association en Dutch Chiropractic Federation.

Wat is een nekhernia?

Een nekhernia ontstaat doordat een tussenwervelschijf tussen de nekwervels is versleten en hierdoor uitpuilt. Veelal gebeurt dit tussen de zesde en zevende nekwervel en tussenwervelschijf. De uitpuilende kern van de tussenwervelschijf drukt tegen de zenuwwortel. Klachten lijken op die van een rughernia, maar treden grotendeels op in de omgeving van de nek.

Welke behandeling bij een nekhernia?

Bij Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam behandelen wij met verschillende chiropractische technieken. Een van de belangrijkste is de Cox decompressie-techniek. Wij zijn een van de weinige praktijken die hierbij de innovatieve COX 8 behandeltafel inzetten. Het op en neer bewegende onderstel maakt het behandelen van nekhernia zeer effectief en volledig pijnloos.

Andere behandelingen: Behandeling nekhernia AmsterdamPijnbestrijding rugklachten in Amsterdam & Lage rugklachten behandelen in Amsterdam.

Start typing and press Enter to search