Behandeling nekhernia Amsterdam

Behandeling nekhernia Amsterdam

nekhernia behandelingVoor de deskundige behandeling van uw nekhernia Amsterdam gaat u naar Chiropractie Ceintuurbaan. Hier in het hart van de Amsterdamse Pijp verzorgen wij diverse behandelingen voor uiteenlopende klachten. Een nekhernia gaat vaak samen met uitstralende pijn, hoofdpijn, pijn in de armen of schouders, of een afwijkend gevoel zoals gevoelloosheid en prikkelingen.

Onze behandeling hiervan is holistisch, waardoor oorzaak en gevolg effectief worden weggenomen. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Wat is een nekhernia?

Een nekhernia ontstaat als een tussenwervelschijf tussen de nekwervels is versleten en gaan uitpuilen. Dit is meestal de tussenwervelschijf tussen de zesde en zevende nekwervel. De uitpuilende kern van de tussenwervelschijf drukt tegen de zenuwwortel. Symptomen van een nekhernia lijken op die van een rughernia, maar treden op in de nekregio.

Welke behandeling bij een nekhernia?

Verschillende Chiropractische behandelingen zijn effectief in het bestrijden van nekhernia. Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam verzorgt reguliere chiropractische manipulaties, manuele correcties en adviseert over de gerelateerde aspecten. Zo bestaat onze behandeling ook uit advies over uw levensstijl en het aanleren van specifieke oefeningen voor behandelingen die u zelf kunt uitvoeren.

Advies van Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam

Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam geeft u graag advies. Als eerst om niet te lang te blijven rondlopen met uw klachten. Een nekhernia kan namelijk verergeren en voor nieuwe klachten zorgen. De pijn van een nekhernia is een belangrijk signaal van het lichaam. Dat vraagt om een zorgvuldige behandeling zoals die van Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam.

Wij zijn officieel geregistreerd bij de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren en lid van de International Chiropractors Association (ICA) en Dutch Chiropractic Federation.

Overige behandelingen: Nekhernia behandelen in AmsterdamHernia-behandeling in AmsterdamLage rugklachten behandeling in Amsterdam & Pijn in onderrug Amsterdam.

Start typing and press Enter to search