Hernia-behandeling in Amsterdam

Hernia-behandeling in Amsterdam

hernia behandelen
Voor een effectieve hernia-behandeling in Amsterdam bezoekt u Chiropractie Ceintuurbaan. Onze ervaren chiropractors werken vanuit een holistische visie. Deze stelt uw gezondheid, welzijn en vooruitgang voorop. Hierbij hoort niet alleen de behandeling van uw klachten, maar ook advies over hoe u deze kunt verminderen en voorkomen.

Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam is officieel geregistreerd bij Stichting Nationaal Register van Chiropractoren en lid van de Dutch Chiropractic Federation en de International Chiropractors Association. Neem contact met ons op voor advies.

Innovatieve behandeling hernia in Amsterdam

Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam behandelt hernia met verschillende methoden, zoals de reguliere chiropractische manipulaties, Thompson-techniek, warmte- en koudetherapie, manuele correcties en versterkende oefeningen. Een recente innovatieve behandeling is de Cox-decompressietechniek, waarbij patiënten op de buik liggen op een speciale tafel waarvan het onderste gedeelte op en neer beweegt, voor zogenaamde flexiedistractie. Deze zorgt voor het herstel van de wervelkolom en haar bewegingen. De resultaten van deze techniek van de Amerikaanse Dr. John Cox zijn evidence based en ronduit verbluffend. Om die reden hebben wij onze praktijk in Amsterdam uitgerust met de innovatieve COX 8-tafel.

Hernia behandelen: therapie en advies

Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam gaat verder dan alleen de behandeling van uw hernia. Onze focus ligt op het aanpakken én wegnemen van de oorzaak achter uw klachten. Met die persoonlijke aandacht ontstaat een effectievere behandeling. Onze holistische visie laat uw behandeling naadloos aansluiten op uw specifieke situatie. Hierbij spelen de duur van uw klachten, leeftijd, levensstijl en algemene conditie een belangrijke rol. U krijgt daarom persoonlijk advies over uw houding, bewegingen en oefeningen waarmee u zelf uw klachten vermindert, voorkomt en wegneemt.

Overige behandelingen: Nekhernia behandelen in Amsterdam, Pijnbestrijding rugklachten in AmsterdamPijn in onderrug Amsterdam & Behandeling nekhernia Amsterdam.

Start typing and press Enter to search