Pijn in onderrug Amsterdam

Geen pijn meer in uw onderrug?
Kom naar onze praktijk in Amsterdam

lage rugpijn behandeling

Pijn in uw onderrug is zeer vervelend. Dit wordt ook wel hernia, ischias, spit, artrose, artritis, lumbago of spierverrekking genoemd. Het vermindert de levenskwaliteit en productiviteit. De juiste behandeling verbetert deze. Alle reden om te kiezen voor de juiste behandeling. Die krijgt u bij Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam. Wij zijn geregistreerd bij de SNRC, DCF en ICA en bieden diverse effectieve behandelmethoden. Neem nu contact met ons op voor een afspraak bij ons in Amsterdam

Specialistische hulp bij pijn in uw onderrug

Welke behandeling past bij uw pijn in de onderrug, is afhankelijk van uw situatie. De oorzaak van uw pijn is misschien een verkeerde houding, teveel stilzitten, teveel staan of lopen, een slecht matras, stress, overgewicht of een aangeboren probleem. Voor al deze oorzaken van pijn in de onderrug bieden wij gerichte behandeltechnieken, voor de bekken en lage rug. Zoals druktechnieken die de beweeglijkheid van uw wervelkolom verbeteren, maar ook advies over de juiste houding, ergonomie, sport en oefening. Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam werkt holistisch, dus met persoonlijke aandacht op uw gehele gezondheid en welzijn.

Moderne praktijk in Amsterdam

Wij verwelkomen u in een modern uitgeruste praktijk. Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam heeft deze recentelijk uitgerust met de verstelbare behandeltafel COX 8. Dit innovatieve hulpmiddel helpt in de bevordering van het herstel in de wervelkolom en de bewegingen, waarmee pijn sterk afneemt en mogelijk geheel verdwijnt. De Cox-techniek is een bewezen behandeling uit Amerika, speciaal voor pijn in de onderrug. De resultaten zijn ronduit verbluffend, waardoor deze behandeltafel nu al een nieuwe standaard heeft gezet. De Cox-techniek is een duw-, trek- en pompbeweging gericht op de ruimte van de tussenwervel. Hier neemt de druk op de zenuw af, de circulatie verbetert en er ontstaat een natuurlijkere beweging.

Andere behandelingen: pijnbestrijding rugklachten, lage rugklachten behandelingBehandeling nekhernia Amsterdam

Start typing and press Enter to search