Lage rugklachten behandeling in Amsterdam

Lage rugklachten behandeling in Amsterdam

lage rugpijn behandeling

Heeft u last van lage rugklachten en bent u op zoek naar de juiste, effectieve behandeling hiervoor in Amsterdam? Bezoek dan Chiropractie Ceintuurbaan. Wij bezitten bijzonder veel ervaring in het vaststellen en wegnemen van de verschillende oorzaken van rugklachten. Zo bieden wij uiteenlopende behandelingen en een optimaal persoonlijk toegepast behandelplan. Neem nu contact met ons op voor een afspraak bij ons in Amsterdam.

Innovatieve behandeling lage rugklachten

Een lage rugklachten behandeling is de specialiteit van Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam. Onze praktijk is volwaardig ingericht met professionele hulpmiddelen. Hiermee verzorgen wij behandelingen zoals warmte- en koudetherapie en de Thompson-techniek. Als een van de weinige praktijken in Nederland en mogelijk Amsterdam gebruiken wij bovendien de innovatieve COX 8 behandeltafel. Deze is gemaakt voor de Amerikaanse Cox-therapie, een pijnloze behandeling die volledig evidence based is. Hij bestaat uit push-, pull- en pumping-technieken, effectief mogelijk gemaakt door het beweegbare onderstel van de behandeltafel. Als gevolg wordt de ruimte van de tussenwervels groter, waardoor de druk op de rugzenuw afneemt. Ook verbetert de circulatie en krijgen gewrichten hun natuurlijke beweging terug.

Over onze praktijk

Bij Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam krijgt u een holistische behandeling, gericht op uw algehele gezondheid en welzijn. Het aanpakken en wegnemen van de oorzaken van uw lage rugklachten staat centraal. Vandaar dat u naast de behandeling ook advies krijgt over alles wat te maken heeft met uw lage rugklachten: uw houding, gewoonten en tevens oefeningen die u op eigen gelegenheid kunt uitvoeren om zelf bij te dragen aan uw herstel. Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam is lid van de DFC (Dutch Chiropractic Federation), de ICA (Chiropractors Association) en staat officieel geregistreerd bij de SNRC (Stichting Nationaal Register van Chiropractoren).

Overige behandelingen: Pijn in onderrug AmsterdamBehandeling nekhernia Amsterdam & Hernia-behandeling in Amsterdam.

Start typing and press Enter to search