Nekhernia behandelen Amsterdam

Nekhernia behandeling in Amsterdam

nekhernia behandeling

Heeft u een effectieve nekhernia behandeling ? Bezoek het hierin gespecialiseerde Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam. Hier profiteert u van grote ervaring in het vaststellen en wegnemen van uiteenlopende klachten en achterliggende oorzaken van  hekhernia. Wij bieden u effectieve behandelingen aan de hand van een persoonlijk behandelplan. Neem hiervoor nu contact op en bezoek onze praktijk in Amsterdam.

Innovatieve behandeling nekhernia’s

Naast reguliere chiropractische manipulaties, warmte- en koudetherapie, de Thompson-techniek en triggerpointtherapie verzorgen wij de Cox-decompressietechniek, waarmee de vele klachten door nekhernia aangepakt kunnen worden. Hiervoor hebben wij onze praktijk in Amsterdam uitgerust met de innovatieve COX 8-tafel. Dit is een speciale tafel waarvan het onderste gedeelte op en neer beweegt. Een grote meerwaarde voor deze pijnloze, niet-invasieve behandeling, die bekend staat om zijn verbluffende resultaten, in het buitenland en tegenwoordig ook in Amsterdam.

Grondige behandeling nekhernia

Chiropractie Centruurbaan in Amsterdam beschouwt de behandeling van uw nekhernia als onderdeel van een bredere aanpak. Onze focus ligt daarom op het aanpakken én wegnemen van de oorzaak achter uw nekklachten. Dankzij persoonlijke aandacht is onze behandelingaltijd effectief, omdat zij naadloos aansluit op uw situatie. Zaken die hierin kunnen meespelen zijn de aard en duur van uw klachten, uw levensstijl, leeftijd en algehele conditie. Op basis hiervan krijgt u persoonlijk advies over uw houding, beweging en oefeningen, zodat u ook zelf bijdraagt aan de effectiviteit van uw behandeling. Chiropractie Centruurbaan in Amsterdam is officieel geregistreerd bij de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren, lid van Dutch Chiropractic Federation en van de International Chiropractors Association.

Andere behandelingen: Nekhernia behandelen in AmsterdamBehandeling nekhernia Amsterdam & Nekhernia behandeling in Amsterdam.

Start typing and press Enter to search