Lage rugklachten behandelen in Amsterdam

Lage rugklachten behandelen in Amsterdam

lage rugpijn behandelingLage rugklachten wilt u zo snel mogelijk laten behandelen in Amsterdam. Pijn heeft een grote invloed op het leven. Vooral uw levensgeluk en productiviteit gaan achteruit door lage rugklachten spit, artrose, artritis, ischias, lumbago, spierverrekkingen of hernia. Gelukkig blijken lage rugklachten tevens goed te behandelen.

In Amsterdam doet Chiropractie Ceintuurbaan dat met diverse toegepaste behandelingen voor uiteenlopende rugklachten. Neem nu contact met ons op voor een afspraak bij ons in Amsterdam

Modern behandelen van lage rugklachten

Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam is ingericht voor het behandelen van uiteenlopende lage rugklachten. Hiervoor zijn er de gangbare chiropractische manipulaties, de Thompson-techniek en warmte- en koudetherapie, maar ook bijzonder effectief is de nieuwe Cox-behandeling uit Amerika. Met deze evidence based techniek behandelen wij door specifieke handelingen met duwen, trekken en pompen voor ruimte in de tussenwervel, zodat de pijn afneemt omdat de druk op de verantwoordelijke zenuw afneemt. Hiermee verbetert tevens de circulatie en de lichamelijke houding. Als een van de weinige praktijken in Nederland en mogelijk ook Amsterdam gebruiken wij hiervoor de speciaal ontworpen COX 8 behandeltafel. De resultaten van deze combinatie zijn verbluffend. Zowel in Amsterdam als in het buitenland hebben veel patiënten met lage rugklachten hun levenskwaliteit herwonnen.

Over ons

Chiropractie Ceintuurbaan in Amsterdam heeft een holistische visie op gezondheid en welzijn. Bij het behandelen van lage rugklachten staan daarom zowel de oorzaak als oplossing centraal. Behalve behandelen adviseren wij dan ook, over bijvoorbeeld uw houding, gewoonten en oefeningen om zelf te werken aan lage rugklachten.Wij zijn lid van de International Chiropractors Association (ICA) en Dutch Chiropractic Federation (DCF) en officieel geregistreerd bij de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC).

Meer behandelingen: Pijnbestrijding rugklachten in AmsterdamPijn in onderrug Amsterdam & Lage rugklachten behandeling in Amsterdam

Start typing and press Enter to search